Et av de beste guttekorene jeg har hørt.” 
Pater Rodrigo i kirken San Carlo ai Catinari

Mandag kveld holdt St. Hallvard-guttene konsert i et teater tilknyttet kirken San Carlo ai Catinari. Selve kirken er stengt etter å ha fått skader under jordskjelvet som rammet Roma og de sentrale deler av Italia i november 2016.

Teaterrommet var lite, og som en del av konserten stilte koret seg opp på rekker på tre sider av publikum. ”- Å være så tett på publikum kan oppleves som litt skummelt av koristene, forteller Bernd Klare, St. Hallvard-guttenes manager. ”- Men det gir en ekstra nerve, og et ønske om å prestere best mulig. Og jeg synes det gikk veldig bra. Dette er noe vi er gode på.”

Pater Rodrigo som var vert for St. Hallvard-guttene var i hvert fall veldig fornøyd. Den chilenske presten med syv års opphold i Roma beskrev guttekoret fra Norge som ”veldig gode”, og et av de beste guttekorene han hadde hørt. Umiddelbart etter konserten inviterte han St. Hallvard-guttene tilbake til kirken om et år, og fortalte at han vil bruke besøket fra Norge som en brekkstang for å forsøke å påvirke italienske myndigheter til å gi arbeidet med restaurering av kirken høyere prioritet.

Skrevet av: Henrik Hovland

Adresse

St. Hallvard-guttene
c/o Bernd Klare
Alexander Langes vei 10
1384 Asker

Kontakt oss

DAGLIG LEDER
Bernd Klare
(+47) 452 11 251
bernd@klare.no

Se flere

Copyright © St. Hallvard-guttene 2019